Замовлення місо-супів дозволяє робити вибір на користь страв, не тільки смачних і апетитних, але ще і корисних. Перше доведеться в пору як вдома, так і в офісі, підійде для перекусу, ланчу, обіду і навіть пізньої вечері.
Місо-суп в Сумах: особливості асортименту
Для того, щоб сповна оцінити смакове різноманітність азіатської кухні, ресторан Суші-Го представив три види місо-супу.
Класичний
Серед супів, вартих уваги, варто відзначити варіант зі шматочками ніжного лосося. Філе червоної риби – найпоживныший продукт, не тільки добре насичує організм, але і дозволяє не відчувати дискомфорту від переїдання. Ніжний і м’який, він добре підходить для дітей і дорослих. А в комбінації з вареними водоростями вакаме і зовсім являє собою їжу для справжніх гурманів.
Гострий
Пікантна гостринка для супу – незаперечний плюс, особливо, якщо він містить в складі такий унікальний інгредієнт, як тигрова креветка. М’яка, ніжна і соковита, вона має яскраво-виражений морський присмак, перетворюючи блюдо з рисовою локшиною в поживне і корисне. А невелика кількість перцю чилі дозволить зробити суп цікавіше, більш «запальним» і гострим. Такий варіант страви хороший для холодних вечорів, а також для того, щоб охолодитися влітку.
Солодкий
Незвичайний варіант – перший, в складі якого присутній наваристий річковий вугор. Будучи самим м’яким морепродуктів, а також найкориснішим, вугор є справжнім чемпіоном за популярністю. В Японії його вживають на постійній основі, оскільки кількість поживних речовин в ньому дозволяє підтримувати довголіття. А в нашому варіанті він поєднується з кунжутом і водоростями вакаме.