Місо-супи
Місо-суп з вугрем
300г
Місо-суп з вугрем
127 грн
Місо бульйон, вугор, водорості вакаме, рисова локшина, кунжут білий
Місо-суп з лососем
300г
Місо-суп з лососем
87 грн
Місо бульйон, водорості вакаме, лосось свіжий, рисова локшина
Місо-суп з креветкою
320г
Місо-суп з креветкою
117 грн
Місо бульйон, водорості вакаме, тигрова креветка, рисова локшина, крем-сир, перець чілі

Замовлення місо-супів дозволяє робити вибір на користь страв, не тільки смачних і апетитних, але ще і корисних. Перше доведеться в пору як вдома, так і в офісі, підійде для перекусу, ланчу, обіду і навіть пізньої вечері.

Місо-суп в Сумах: особливості асортименту

Для того, щоб сповна оцінити смакове різноманітність азіатської кухні, ресторан Суші-Го представив три види місо-супу.

Класичний

Серед супів, вартих уваги, варто відзначити варіант зі шматочками ніжного лосося. Філе червоної риби – найпоживныший продукт, не тільки добре насичує організм, але і дозволяє не відчувати дискомфорту від переїдання. Ніжний і м’який, він добре підходить для дітей і дорослих. А в комбінації з вареними водоростями вакаме і зовсім являє собою їжу для справжніх гурманів.

Гострий

Пікантна гостринка для супу – незаперечний плюс, особливо, якщо він містить в складі такий унікальний інгредієнт, як тигрова креветка. М’яка, ніжна і соковита, вона має яскраво-виражений морський присмак, перетворюючи блюдо з рисовою локшиною в поживне і корисне. А невелика кількість перцю чилі дозволить зробити суп цікавіше, більш «запальним» і гострим. Такий варіант страви хороший для холодних вечорів, а також для того, щоб охолодитися влітку.

Солодкий

Незвичайний варіант – перший, в складі якого присутній наваристий річковий вугор. Будучи самим м’яким морепродуктів, а також найкориснішим, вугор є справжнім чемпіоном за популярністю. В Японії його вживають на постійній основі, оскільки кількість поживних речовин в ньому дозволяє підтримувати довголіття. А в нашому варіанті він поєднується з кунжутом і водоростями вакаме.