Додатки
Васабі
Васабі
4 грн
Соус манго-чилі
30г
Соус манго-чилі
26 грн
Імбир
20г
Імбир
4 грн
Соєвий соус
90г
Соєвий соус
20 грн
Соус Унагі
30г
Соус Унагі
25 грн
Спайсі майонез
30г
Спайсі майонез
25 грн
Соус Горіховий
30г
Соус Горіховий
40 грн

Доповнення для суші – необхідність, без якої улюблені страви втратять чверть своїх смакових відчуттів. Не тільки соуси, а й трохи японського хрону завжди стане в пригоді, якщо ви збираєтеся смачно перекусити.

Соуси для суші та інші додатки від Суші-Го

У нашому меню представлено кілька додатків, що дозволяють розширити смакові кордону і відчуття.

Соуси

Найпопулярнішим, звичайно ж, вважається соєвий. Будучи найбільш затребуваним в азіатській кухні не тільки при приготуванні суші, але і в кулінарії в цілому, він перейшов і в нашу культуру. В Європі соєвий застосовують як Засоби відтінків доповнення до риби, восьминогу, креветок та інших представників морів і океанів. Маючи яскраво виражений солоний смак, він з лишком заміняє сіль.
Другим відомим гостем на столі стане унагі. Пряний, з вираженим солодким присмаком, він був проведений на базі свого побратима соєвого. Його солодкість стала відмінним доповненням до одного конкретного виду ролів, а саме – до страв зі слайсами з вугра.
Спайсі майонез – відмінне рішення для тих, кому набридають звичайні соуси. Нічого спільного з магазинними варіантами він не має. Його основа – це пікантні інгредієнти, що залишають стійке відчуття, як від перцю чилі. Добре поєднується з теплими ролами та салатами з овочевими міксом і відсутністю заправки.
А ось горіховий соус – рішення для справжніх гурманів. Маючи консистенцію крем-пасти, він оптимально підходить для того, щоб доповнити різні суші і роли. Добре поєднується з веганські стравами, до складу яких входять виключно овочі. Краща комбінація – з ролами маки, обгорнутими водоростями норі.

Васабі

В Японії васабі найчастіше застосовувався за його прямим призначенням – як дезінфікуючий і антимікробний засіб. І не дивно, адже багато сусі подаються виключно з сирою рибою і морепродуктами. Сьогодні це більше не актуальне і васабі застосовують як смакову добавку з гострим, пікантним післясмаком. Невелика «трояндочка» з японського хрону – відмінне доповнення до овочів, рису і солонуватий соєвого соусу.